Sybrand

AUDITIE OPROEP!!!

31 januari 2019

Opera Compact en Hét Productiehuis Valkenburg zoeken zangers voor "Der Freischütz"

Opera Compact is hét kleine operahuis van het zuiden. Wij verzorgen producties op een kleinere schaal die dicht bij het publiek kunnen en willen komen. Een aansprekende programmering, frisse en respectvolle omgang met het materiaal en benaderbaarheid voor een breed publiek staan hoog bij ons in het vaandel. Der Freischütz is een co-productie met Hét Productiehuis Valkenburg.

Op de prachtige locatie van het Openluchttheater Valkenburg zal in augustus 2020 de bekende opera 'Der Freischütz' van C.M. von Weber uitgevoerd worden in een nieuwe, korte en frisse versie, dankzij de creatieve hand van arrangeur/componist Jesse Passenier. Enrico Delamboye zal dirigeren, de regie is in handen van Sybrand van der Werf, artistiek leider van Opera Compact.

We zijn op zoek naar solisten voor de rollen van Max en Kaspar.

De audities voor deze productie worden op 18 maart 2019 gehouden in het Conservatorium Maastricht. Professionele zangers kunnen hun CV en foto opsturen naar info@operacompact.nl om uitgenodigd te worden. A.u.b. in je e-mail aangeven voor welke rol je wilt auditeren.

#delenislief

Speellijst

4 april 2020

Don Giovanni

20:00

Theater de Maaspoort - Venlo

Première!

Website locatie

17 april 2020

Don Giovanni

20:00

Munttheater Weert

Website locatie

18 april 2020

Don Giovanni

20:00

Theater de Velinx Tongeren

Website locatie

19 april 2020

Don Giovanni

15:00

Parkstad Limburg Theater Kerkrade

Website locatie

26 april 2020

Don Giovanni

15:00

Theater de Schalm Veldhoven

Website locatie

Alle voorstellingen